top of page
Reacties van opdrachtgevers

Sinds 2004 zijn enorm veel opdrachtgevers voorbij gekomen. Ik ben er trots op dat veel van hen met regelmaat terugkeren. Enkele reacties:

"Brigitte is een van de weinige trainers waar ons team vertrouwen in heeft. Ze gaat duidelijk in op de vraag die bij ons leeft, sluit in haar trainingen aan bij onze behoeften en gaat daarbij flexibel om met haar opzet van de dag. Door haar enthousiasme en betrokkenheid kunnen wij daarna zelf volop aan de slag. Brigitte staat aan de basis van onze successen."
                               Willem Betting, directeur basisschool Het Palet

"Brigitte heeft op de OMBS De Meander een zeer betrouwbare en deskundige indruk achter gelaten. Brigitte is een zeer betrokken en realistische schoolbegeleider/coach. Heeft goed contact met haar groep en weet ook dieper tot het team, ons team, door te dringen. En dat is knap van ons team, maar zeker ook van Brigitte als begeleider van zo'n coaching dag. Met Brigitte hebben wij gewerkt aan onze aanspreekcultuur. Al snel wordt er dan met Brigitte gewerkt aan het principe "verander de wereld, begin bij jezelf".  Reflectie, realisme en concretisering staan centraal bij Brigitte. Wij zien haar graag terugkomen."
                                  Ruud Blaas, directeur OMBS De Meander                                                                              

 

"Brigitte Bloemenkamp, een trainer met een doel die afstemt op wat de cursist nodig heeft en toch het doel bereikt. Vanuit theorie en praktijk naar theorie of andersom. Het zijn geen kunstjes of trucjes. Je krijgt zicht op andere manieren om om te gaan met de ervaren problematiek." 

​                                  Jan van Veen, SONedutraining e.a.

bottom of page